Е, дълго чакаха някои зрители този момент и той дойде. Едната глава на двуглавия змей падна, а именно - Надя напусна имението на "Ергенът", изгонена от Алек Младенов. На финала на церемонията на розата останаха тя и най-добрата й дружка Йоана, а синеочкото предпочете да даде цветето на Йо.

Злобното Наде, което нон-стоп каканижеше за Магдалена Томова, че е дърта, незадоволена, фалшива и прочие, се оказа победена от същата тази жена. В крайна сметка "лелята" го заби яко на "младата". Ако изобщо можем да видим някаква визуална разлика в годините им, защото мнозина не я откриват. И признават, че Маги Томова е в пъти по-готина мацка от Надя, дори и да е по-голяма от нея.

Озлоблениено на Надя при раздялата с Алек личеше от километри, а след това Магдалена отново прояви благородство като отиде и предложи ръката си за опора и подкрепа на Йоана. Последната се разрева като дете и започна да прегръща Маги, за която утре ще сервира поредната си порция злоба.

Отново утре ще станем свидетели на напрегнати отношения между Алек и Маги Томова, като ергенът ще я попита директно дали тя иска да я освободи. "Ако искаш, ще те пусна", казва й Младенов, а тишината помежду им е оглушителна. Най-вероятно обаче от имението ще си тръгне Валерия Дакова, което предстои да видим.

Източник: Crimesbg.com