Какво да ги прави младите влюбени Алисия... Както знаем, синът й Валерко се влюби и загаджи съвсем млад, като при това не опря само до връзка, но и направи годеж. Помним как младежът, който е още ученик, падна на колене и предложи на любимата си Ивет Кочова брак. Е, пръстенът не беше скъп, но е безценен, защото идва от сърцето му.

Всъщност и двамата млади нямат свои стабилни доходи, защото не работят. За всичко плащаше Алисия, която обожава наследника си и де факто тя продължава да го прави и сега, но под малко по-различна форма.

Певицата е взела на работа бъдещата си снаха, за да може тя да си изкарва някой лев и да не се чувства така, все едно е издържана от Алисия, въпреки че си е точно така. Момичето е наето като модел на фирмата за дрехи на певицата и снима фотосесии веднъж или два пъти в месеца.

За тази си работа тя получава 2000 лева, плюс щедри бонуси, ако снимките продължат по-дълго. Реално Алисия нямала нужда от модели, но искала да направи нещо за кандидат-снаха си, за да се чувства самостоятелна и полезна.

"Прие я от самото начало и двете се разбират чудесно, което общо взето е рядкост", коментират близки до Алисия.

Източник: Crimesbg.com