Абитуриентка е дъщерята на шеф Манчев. Красивата Виктория е одрала кожата на татко си, както забелязаха всички, зърнали я днес за първи път. На изпращането от Италианския лицей, където Вики беше ученичка, странно защо не присъстваше бившата съпруга на кулинаря - Марина, а на мястото беше Ива Бека - новата му жена.

Братът на Вики - Христо също беше налице, а абитуриентката бе широко усмихната и сияеше, цялата в бяло. Момичето определено е пораснало красавица и макар да прилича на баща си, е много по-хубава от него, разбира се. Е, забелязва се и прилика с майка й Марина също.

Тази, която събра погледите почти колкото Виктория обаче, беше половинката на Иван Манчев. Ива Бека дойде барната в розово, но не това впечатли потребителите, а фактът, че май за сефте я виждат на нормална снимка и без фотошоп.

Със сигурност разликата в лицето й е голяма. На реални кадри Ива си изглежда дама на години и изобщо не е чак такава бляскава красавица, каквато е по профилните снимки. Според мнозина бившата на Манчев - Марина, е в пъти по-хубава от Бека, но любовта си е любов.

"Иванчо тук яката е лапнал, защото Бека нито е много по-млада от него, нито нищо, значи има истински чувства", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com