Времето си тече, децата растат. Сякаш вчера беше огромният скандал покрай развода на Иван Христов и Вихра Петрова, в който, за известно време, най-засегната беше малката им дъщеричка Ава. Помним как Иван обвиняваше в ефир Вихра, че не му дава да я вижда и че я настройва против него и новата му жена - Ирина Тенчева...

Е, тези неща отдавна са в миналото, а малката Ава вече е голямата Ава. Девойката порасна и ето, че завърши средното си образование. Ава Христова е абитуриентка, а преди часове Вихра пусна снимки от изпращането й от училище.

Ава все още прилича повече на баща си Иван, въпреки че отдавна е надминала по ръст и двамата си родители. Тя израсна стройно и красиво девойче, а баща й зорко бди и я пази от нагли ухажори. Не е ясно дали момичето си има гадже, но предполагаме, че да - на тези години вече са сменили по поне две.

Ава обаче е решила да се отдаде на бъдещето си развитие и на ученето като е приета да следва на запад в колеж. Вихра Петрова отсега се тюхка как ще се раздели с нея, но е категорична, че дъщеря й ще получи много по-добър шанс за реализация ако следва в чужбина.

Предстои да видим Ава и като абитуриентка, което ще се случи тепърва.

Източник: Crimesbg.com