Един лош коментар по адрес на Владимир Зомбори няма да се намери в мрежата. Това е наистина прецедент за България, където знаем, че общо взето всеки обича да плюе всеки... Но Владимир, който заслужено спечели "Като две капки вода" снощи, просто изкърти всички.

Никому неизвестният преди това актьор, си спечели толкова фенове, че мнозина са му завидели със сигурност. Такава всенародна любов и възхита го обгърнаха, че някои даже подхвърлят - дано сега да не се вземе на сериозно и да се надуе...

За пръв път с победителят в шоуто няма проблеми, но има такива и то огромни с третото място на финала. Според зрителите това категорично е трябвало да бъде актрисата Елена Атанасова, а не рокаджията Наско Пенев. Просто Наско за пореден път пя като себе си, макар сам да си избра парчето, докато Елена разцепи с изпълнението на Елица и Стунджи.

Скандалът е огромен и всички обвиниха Маги Халваджиян в бутане на Наско още от самото начало на формата.

"Нищо против Наско, той е супер момче, пее яко, но това не е шоу за фенове на съответния певец, а за имитатори. Е, сори, но той не успя да докара като хората нито един образ, докато Елена беше феноменална и то много пъти", категорични са хората.

Източник: Crimesbg.com