Лейди Гага се появява изключително рядко, въпреки че е желан гост на светски събития. Пренебрегна всички важни филмови фестивали и музикални награди тази година.

Дори Оскар 2024 година не привлече вниманието й, въпреки че победителите от предишни години се опитват да не пропуснат основното събитие в света на киното.

Певицата не изпитва никакво желание да се появява публично в момента. Уморена е от безкрайното медийно внимание, което се изсипва върху нея.

„Не е изненадващо, че се страхува да се появи публично“ – казват феновете й, които останаха потресени. Причината – последните папарашки снимки, които изловиха Лейди Гага.

„Нещо се случва с нея! Нещо неприятно!“; „Това не е нормално! Това направо не е тя!“; „Господи! Защо изглежда по този начин“ – това са само малка част от коментарите на почитателите на Лейди Гага.
Много важен филм за кариерата на певицата ще излезе всеки момент, а именно „Жокер: Лудост за двама“. Преди няколко години никой не си беше помислил, че Гага притежава такъв талант в себе си.

Блондинката просто изчезна – не се появява на вечерни събития, но не може да избяга от папараците. Вярно, тя най-често изглежда така, че можете да я познаете само по любимите й слънчеви очила.

Източник: blitz.bg