Жана Бергендорф удари джакпота след скандала

Скандалът, в който беше замесена Жана Бергендорф, се оказа трамплин в кариерата й. Той я изстреля право към върха. Изпълнителката успя да постигне това, което много от колегите й не успяват да постигнат дори и след дългогодишен труд. Хонорарът й скочи почти двойно след скандала, пише ПИК.

Вместо за 3 000 лева тя ще пее за 5 000 лева на участие. Графикът й вече е препълнен и тя е ангажирана за 40 участия в най-известните нощни клубове, което означава, че само от тези участия сметката й ще набъбне с 200 000 лева.

Преди няколко дни името й беше замесено в битов скандал. Появи се информация, че певицата е била арестувана заради откритата в дома й трева. Според твърденията, сигнал в полицията са подали съседи на червенокосата изпълнителка.

[caption id="attachment_451605" align="alignright" width="215"]Жана Бергендорф Жана Бергендорф забогатя след скандала[/caption]

Жана Бергендорф не скри, че в апартамента й е била открита трева. Тя заяви, че не е знаела за това и субстанцията е била на мъжа, с когото живее. Изпълнителката отрече и твърденията, че е била арестувана.

Тя заяви в ефира на Нова тв, че е била отведена до Първо районно полицейско управление, за да даде показания, а не защото е била арестувана. Тя заяви, че сигналът е бил подаден от самата нея, а не от съседите й.

Със сълзи на очи певицата сподели, че се страхува за кариерата си и се чувства омерзена от случилото се. Тя допълни, че се срамува от случилото се и не е знаела за тревата.

Адвокатът й не коментира твърденията, че тя е посегнала на съпруга си, както и тези, че е била бита от него. Той заяви, че е защитник на изпълнителката, а не психолог и не може да знае какво се случва между нея и съпруга й.

Защитникът на Жана Бергендорф заяви, че в дома й не се е случило нещо необичайно и това е нормално за всеки един дом.