Истински пир по време на чума спретна скандалната банкерка Петя Славова по повод 30-годишнината на “Инвестбанк”, видя наш репортер. Презрялата матрона втрещи присъстващите, появявайки се порядъчно наквасена на собственото си парти. На това отгоре тя събра очите на столичния елит, прегърната от младок, който може да й бъде син. Ако трябва да сме докрай коректни, компаньонът положи неистови усилия да предпази чорбаджийката си от нелепо падане, т.к. високите токчета и най-вече високите градуси, с които госпожата се беше спиртосала, си казваха думата всеки път щом тя протегнеше ръка да се здрависа или прегърне с някой новодошъл, заклеха се наши агенти под прикритие.

Да разходят маркови тоалети на приема се появиха Пламен Бобоков, депутатът Лъчезар Иванов, елегантно придружен от съпругата си Камелия Цоклинова, както и от колежката си Цвета Караянчева. В луксозната зала се открояваше Богомил Манчев с новата си приятелка, а за повече интрига на метри от него беше и екс партньорката му Нели Беширова, която цъфтеше в отлично настроение и топ визия. Сред изисканите гости бяха още шефът на “Норд Холдинг” Борислав Малинов, а за 20 минути се появи и голям енергиен бос, който буквално поднесе почитанията си към банкерката и побърза да си тръгне. Архитектурният бранш бе представен от SGI, в лицето на чуждестранния му собственик.

Най-голямо смущение предизвика появата на Илияна Йотова, която бе радушно посрещната от Петя Славова. Случайни граждани, забелязали лимузината й да паркира пред баровското заведение, не сдържаха възмущението си, че вицето на Румен Радев за пореден път се меши с “големите пари” – действие, което никак не подхожда на високия й ранг. “Чий го дири вицепрезидентката при олигарси и кредитни милионери? Дарения за Мистър Кеш ли ще събира или е дошла да се погрижи за личната си банкова сметка?”, роптаеха хората, очакващи грижа и справедливост от властниците.

Източник: kriminalni.com