“Еб@л съм Ви майката. Заминавам за Москва”. Това гласи извънредно обръщение на Ахмед Доган, което взриви TikTok. “Почетният” земеделец вдига ръце и отива при Путин. След договорка с Митрофанова той обяви във видео, че това е краят и съобщи за скорошното си заминаване.

 

Ето и откъс от изявлението му от преди малко: “Обръщам се към всички мои симпатизанти. Еб@л съм Ви майката. След изборите отивам в Москва. С Митрофанова се разбрахме: к’вот било - било. Стягам си багажа и си Ви слагам на… Оправяйте се без мен.”

Бивши съратници на земеделеца от с. Дръндар още преди месец обявиха, че веднага след като го изгониха от сараите, той е напуснал страната по море и се е отправил за Русия, където с помощта на Митрофанова е провел срещи с високопоставени фигури в Кремъл. Най-вероятно те са го посъветвали да си обира крушите от родината, т.к. тук го очаква сериозно разследване за всички далавери, с които той и лоялните му дерибеи окрадоха държавата, обрекоха българските мюсюлмани на глад и мизерия, и прокудиха младите хора немили-недраги в странство.

Източник: crimesbg.com