Няколко седмици вече из таблоидите шества скандалната информация, че арестуваният Пи Диди и приятелите му Бионсе и Джей Зи имат пръст в премахването на известни звезди в шоубизнеса. Цялата тази теория се захранва от една песен на почти безизвестния у нас рапър Джей Коул, пусната още през 2013 г.

Става дума за парчето „Тя знае“, което набра отново популярност в социалните медии поради теория за конспирацията относно смъртта на Лиза Лопес, Алия и Майкъл Джексън.

„Единственото лошо нещо на звездите е,

че те изгарят.

Почивай в мир на Алия.

Почивай в мир Лиза Лопес.

Майкъл Джексън, ще се видим,

веднага щом умра“ – гласи текстът на песента към 3 мин. и 15 сек. от видеото.

Припомняме, че Алия загина в самолетна катастрофа на 25 август, 2001 г. Лиза Лопес беше убита в автомобилна катастрофа на 25 април, следващата година. Майкъл Джексън почина през 2009 г. след предозиране с хапчета.

В песента си Джей Коул споменава тримата покойни изпълнители, а след това повтаря репликите „тя знае“, които се възприемат по два начина. Фразата на английски звучи точно като фамилното име на Бионсе – Ноулс. Феновете са убедени, че по този начин рапърът намеква за евентуалното участие на Бионсе в смъртта на неговите колеги.

Зловещата теория гласи, че споменатото кърваво трио е организирало убийствата на известни музиканти, за да елиминира конкуренцията им в шоубизнеса.

Източник: „Уикенд“

https://youtu.be/E2L6NxLf3ic