За щастие, звездният сблъсък се размина само с малко бутане

Видеоклип, в който Никол Кидман избутва Салма Хайек от неотдавнашното ревю на Баленсиага“ по време на Седмицата на модата в Париж, стана хит в интернет. На кадрите, които през последните няколко дни събраха десетки хиляди коментари онлайн, се вижда как Салма иска да се снима с Никол и Кейти Пери. Русата австралийка обаче бута ръката й и казва: „Не ме докосвай!“.

По време на шоуто съпругът на Салма Хайек, милиардерът Франсоа-Анри Пино, седи на първия ред между Никол и Салма. Докато собственикът на холдинка, който притежава „Баленсиага“, се усмихваше пред камерите, актрисите продължиха да изясняват отношенията си.

В мрежата отбелязват, че 57-годишната Никол Кидман може да е била в депресивно състояние заради скорошната смърт на майка си. Ревюто на модната къща, чието лице е Никол Кидман, беше първата публична изява на актрисата след семейната трагедия.

Други пък подозират, че Кидман е бясна на Салма Хайек заради мъжа й, който орязал рекламния й договор наполовина заради напредващата й възраст.

Каквато и да е причината за припламването на тези искри между двете дами, едно е сигурно – едната не понася другата, но каква е причината, само първата си знае...

Нямаме данни дали двете холивудски звезди, които са почти на една възраст, да са делили общ мъж... Но знае ли човек...

Източник: „Уикенд“