В основата на поредния медиен скандал са Слави Трифонов и Магърдич Халваджиян

Нов грандиозен медиен скандал се завихри на хоризонта.

В основата на поредния медиен скандал са шоуменът Слави Трифонов и продуцентът Магърдич Халваджиян. Оказва се, че шоуто „България търси талант” тази година няма да бъде продуцирано от експродуцента. Вместо Халваджиян, продуцент ще бъде Слави Трифонов.

Шоуменът се похвали официално с успеха си по време на гостуването на изпълнителния директор на bTV Павел Станчев. Преди да отправи покана към зрителите да заявят желанието си за участие в кастингите, Слави Трифонов подчерта, че този път шоуто ще е различно. Самият той ще бъде жури, а водещи по всяка вероятност ще са Виктор Калев и Краси Радков.

[caption id="attachment_432159" align="alignright" width="300"]В основата на поредния медиен скандал са Слави Трифонов и Магърдич Халваджиян В основата на поредния медиен скандал са Слави Трифонов и Магърдич Халваджиян[/caption]

Едва ли за някого е тайна, че този медиен скандал, бе въпрос на време. Враждата между Слави Трифонов и Магърдич Халваджиян тлее от няколко години. Двамата продуценти си „размениха шапките”, след като Слави Трифонов се превърна в поредния субект на насмешки в шоуто „Господари на ефира”. При все, че шоуменът успя да си издейства забрана, с която на Маги Халваджиян бе забранено да излъчва кадри от неговото шоу, томахавката помежду им не бе заровена и разправиите им не спряха до тук.

Двамата си заформиха грандиозен скандал и за детските конкурси за деца с таланти. Халваджиян стартира „Големите надежди”, което пък обиди Слави Трифонов, който твърди, че идеята му е била открадната. Според шоумена началото на тази идея било дадено от големите успехи, които пожънаха предаванията с Крисия и Симона.

Магърдич Халваджиян е доста лаконичен по отношение на новия грандиозен медиен скандал. Той даде зелена светлина на Слави Трифонов с думите „Да прави, каквото си иска” и допълни, че двамата не си говорят вече седем години. В. „Всеки ден” припомня, че Маги бе продуцент на „България търси талант” две поредни години, а Слави Трифонов му отмъкнал предаването под носа.