Точно Токмакчиев се развежда със съпругата заради любовницата сиТончо Токмакчиев се намърда в класически любовен триъгълник

Точно Токмакчиев се развежда със съпругата си. Комикът е поредната родна звезда, която се развежда със законната си половинка, а причината, както в повечето случаи, е жена. От години в арт гилдията не е тайна връзката между актьора и колежката му Ани Михайлова, с която си партнират в "Шоуто на Канала". Заради нея звездата от някогашното "Каналето" от година не живее заедно със съпругата си Нели.

[caption id="attachment_431305" align="alignright" width="300"]Тончо Токмакчиев и Ани Тончо Токмакчиев и Ани[/caption]

С която вече дори са провели първи консултации с адвокат по бракоразводни дела, който да задвижи процеса по развода им. Желанието и на двамата е да се разведат възможно най-скоро без да се вдига излишен шум около случващото се. Тъй като и без това бракът им е само на хартия след като стана ясно, че Нели от месеци се е върнала в Бургас, но без съпруга си, където е започнала работа в местния куклен театър.

В същото време Тончо Токмакчиев си стои в София и дори не се опитва да крие аферата си с по-младата си колежка. Феновете редовно засичат двамата влюбени по различни места да се гушкат, най-вече в столичния квартал Лозенец. Където хората вече са свикнали да ги виждат по кафенетата и супермаркетите, хванати за ръка или направо прегърнати.

Самата Ани също от доста време натискала любовника си да предприеме стъпки за развод, за да може двамата да узаконят връзката си, научиха от vsekiden.com. "Как мислите проби в телевизията? Не е само заради таланта си", коментират запознати връзката между блондинката и актьора.