Тодор Славков е прекарал два поредни дена в безпаметни запоиТодор Славков не помни абсолютно нищо след поредната си пиянска нощ

Тодор Славков е припаднал от препиване. Внукът на Тодор Живков се изпари след края на купона по случай финала на Биг Брадър Ол Старс и два дена от него нямаше и следа. Това накара голяма част от познатите му, а и не само, да се съмняват, че Малък Тошко се е покрил, за да не се отърве от плащането на огромните си дългове.

[caption id="attachment_431920" align="alignleft" width="300"]Тодор Славков Тодор Славков[/caption]

Това обаче е доста далеч от истината. Оказа се, че синът на Иван Славков и Людмила Живкова просто е прекарал двата дена в безпаметно пиянство със свои авери в апартамента си. Алкохолната вакханлия била толкова сериозна, че Тодор Славков буквално изпаднал в безсъзнание от поетото количество алкохол. Същата била съдбата и на алкохолните му другарчета.

Те се запили след края на партито на Биг Брадър в дискотека в Студентски град. Още там Тодор Славков дотолкова бил пиян, че се наложило охраната да го придържа, за да може да стои на краката си. В края на купона Малък Тошко се изнесъл като си викнал такси без да се обади на никого и без да каже къде отива и с кого.

Той и аверите му се затворили в апартамента му, научиха от vsekiden.com и продължили с пиенето. Когато се свестили, се оказало, че внукът на Тато не помни абсолютно нищо от случилото се през изминалите дни. Приятелчетата му също си нямали на идея какво са правили през изминалите часове.

Заради поредното си пиянско изпълнение, Тодор Славков върза тенекия и на Гала, която го чакаше в студиото на "На кафе" във вторник сутринта. Където, според договора си, Малък Тошко трябваше да гостува като победител в Бг Брадър Ол Старс.