Слави Трифонов си е навлякъл здравословни проблеми заради клетви по негов адресСлави Трифонов е жертва на тежко проклятие заради шоуто си

Слави Трифонов е станал жертва на тежко проклятие. В това са убедени не само близките на шоумена, ами и хора от екипа на предаването му. Според тях сериозните здравословни проблеми, от които гологлавият водещ страда в последно време, са резултат не толкова от преумора, колкото от прокоба, отправена по негов адрес.

[caption id="attachment_429209" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов[/caption]

А причината за това са скечовете, които Дългия прави с Володя Стоянов, в чийто образ влиза Виктор Калев. Запознати издават, че съграждани на народния певец от Петрич редовно кълнели Слави Трифонов заради гаврите, които си прави на гърба на Войводата. Ядосани от подигравките, които шоуменът отправя към съгражданина им, хора от Югозапада си признават, че и те самите са изричали клетви по негов адрес.

Нещо повече, местните са убедени, че именно техните проклятия са причина за здравословните проблеми, които мъчат ТВ звездата от години. "Подигравките и сарказмът му се връщат!", категорични са и онлайн потребителите. Припомняме ви, че Слави Трифонов и Володя Стоянов са във война от години. Народният певец отказва да приеме скечовете в "Шоуто на Слави", които го представят като пълен олигофрен.

Нещо повече, Войводата се беше заканил да съди Слави Трифонов заради това, че цялото му семейство е обект на подигравки заради действията на водещия и екипа му. Певецът дори заяви, че "Шоуто на Слави" изпълнявало поръчка срещу него, припомнят от vsekiden.com. В последствие обаче изпълнителят се отказа от намеренията си, тъй като бил убеден, че има по-висша сила, която да накаже Слави Трифонов за постъпките му. И водещият ще бъде съден на небето.

Дали пък не се случва точно това и шоуменът да получава възмездие за гаврите си, чудят се петричани.