Славена Вътова успя да оплете в мрежите си 41-годишен богаташСлавена Вътова е в трескава подготовка за сватбата си с милионера

Славена Вътова се омъжва за българския еквивалент на "Вълкът от Уолстрийт". Бившата Мис България е успяла да оплете в мрежите си Юлиян Цолов, който е известен като родния вариант на брокера, завлякъл хиляди с пари. И успял да натрупа състояние от това. Чиято история стана популярна след като беше филмирана от Холивуд, а в главната роля на брокера-тарикат влезе Леонардо ди Каприо.

[caption id="attachment_432561" align="alignleft" width="300"]Славена Вътова и годеникът й Славена Вътова и годеникът й[/caption]

Историята на родния Юлиян Цолов е доста сходна. 41-годишният мъж от девет години работи като брокер, но в един момент решава, че заработеното не му е достатъчно. И измисля и разработва престъпна схема, с помощта на която да завлича богати наивници, за да им вземе парите.

Известно време схемата му работи, до 2008 година, когато годеникът на Славена Вътова е арестуван от властите в САЩ и е съден за действията си. Цолов е пуснат под домашен арест след като плаща гаранция от три милиона долара. Арестът си мъжът излежава в Ню Корк в продължение на пет години - до 2013 година, когато е освободен и екстрадиран обратно в България. Именно тук той се запознава и с миската, а отношенията им бързо стават изключително сериозни.

Въпреки годините под домашен арест в САЩ и присъдата, Цолов успява да запази огромна част от състоянието и към днешна дата финансовото му състояние е повече от добро. Благодарение на натрупаните в САЩ пари бъдещият съпруг на Славена Вътова постоянно я изненадва с романтични екскурзии и луксозни подаръци.

В момента влюбените стягат и сватбата си, която ще бъде догодина. А Славена Вътова е в трескаво избиране на булчинската рокля и аксесоарите към нея, научиха от hotarena.net.