Слави Трифонов се промени до неузнаваемост

Откакто е с Мартина, Слави Трифонов се промени до неузнаваемост, коментират хората около него. Той вече не е онзи нервен шеф, който постоянно крещеше на подчинените и се чудеше за какво да ги глоби. Публичната тайна е, че Слави Трифонов изпраща всеки месец на родителите си големи суми пари. Въпреки, че той не е е в добри отношения с баща си, всеки месец захранва и неговата банкова сметка.

Причината за разрива на отношенията между Слави Трифонов и неговия родител е интервю, което даде преди няколко години бащата на шоумена. Дългия се разсърди на родителя си, че разкрива подробности от живота му пред медиите. От своя страна баща му Тодор му се разсърди, че му направи забележка и реши, че Слави Трифонов се срамува от него и затова не желае да дава изявления по медиите.

[caption id="attachment_420092" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов се сдобри с баща си[/caption]

След 4-годишно мълчание двамата най-после се сдобриха. Първата крачка към помирението им направи Слави Трифонов, който преди няколко дни се отбил в дома на родителя си с Мартина и хора от екипа си. Дългия имал ангажимент близо до село Тодорово, където живее баща му. В знак на помирение той дори изпратил строителна бригада, която да направи ремонт в дома на баща му.

Слави Трифонов иска да предостави удобства на родителите си, които не харчат и стотинка от парите, които им изпраща, пише ПИК.