Днес, навръх най-светлия християнски празник - Възкресение Христово, Ива Софиянска - Божкова реши да покаже на света своето трето дете. Това са първите снимки на малчугана изобщо, тъй като досега го пазеха в пълна тайна и далеч от очите на всички.

Знаем, че Ива не оповести дори новината за бременността си, докато в един прекрасен ден през октомври 2023-та изведнъж разбрахме, че е родила. "Ама как така родила?! Глупости! Че тя кога беше бременна?!", питаха се масово хората, но се оказа, че дори не всички от личните им познати са били запознати с истината.

Е, явно днес половинката на Антон Божков е решила, че е подходящо да покаже бебето си на света като, разбира се, е закрила личицето му на фотото. От чувство за сигурност и предпазване от "зли очи"...

Ива и Антон имат трима наследника и приятели ги майтапят, че са напът да конкурират Светлана Гущерова и Християн Гущеров. Доколкото самата Ива е споделяла обаче, тя няма намерение да ражда повече деца и вярва, че трите са им напълно достатъчни, особено ако искаш да дадеш на всяко едно добро възпитание, време и любов.

"Тя поне изглежда сериозна жена, не е въртиопашка, а и дядото Васил Божков перфектно ги е подсигурил", смигват в нета.

Източник: Crimesbg.com