Тя изглежда и се държи като дама, показва стил и възпитано поведение, но... Това "но" става все по-голямо и заплашва да обърне каруцата за Магдалена Томова, която още в началото на "Ергенът" сякаш стана първа претендентка за победата.

С течение на времето обаче виждаме неща, които са доста противоречиви и които показват, че Маги не е тази, за която се представя. Пример - голямата "дама" няма грам, ама грам обща култура, а и лъже като невидяла. Всички видяхме епизода, в който Алек Младенов я покани на среща на самотно гръцко островче и там тя ужасена му призна, че не може да готви нищо, но ще направи лимонада. С която лимонада също не се справи, оливайки цялата маса...

Тези дни обаче Магито не спира да се хвали каква е готвачка и как обожавала да прави мусака. На кое да вярваш?! Ние си знаем за нас, още повече, когато днес близки до нея хора гръмнаха бомбата какво е в състояние да търпи тя, в името на лукса.

"Магдалена си търси спонсор и покровител, тя не иска да се развива. Стига й да бъде красива, да тъне в лукс, но нямате идея колко обиди и откровени гаври е търпяла от бившите си мъже", разкриха източниците. И поясниха, че става дума за поредица от изневери пред очите й, за мъже, които са я гонили посред нощ на улицата, които са я унижавали брутално пред приятелите си и още куп гадории... Които неясно защо Томова е търпяла. Или може би е ясно?!

Източник: Crimesbg.com