Рут Колева обиди жестоко колежката си заради финала на Гласът на БългарияРут Колева беше подкрепена от доста родни звезди в гнева си срещу Невена

Рут Колева нападна остро Невена Цонева. Участничката в Къртицата обиди жестоко колежката си, изтъквайки, че се държи евтино. Повод за гнева й стана финала на музикалното риалити Гласът на България, в което участваше и Невена. На финалната права обаче, когато бяха останали само три момичета - тя, Ати и Криси, севлиевката обяви, че се отказва от участието си, уж за да даде шанс на едно от двете момичета да спечели.

[caption id="attachment_432591" align="alignleft" width="300"]Рут Колева Рут Колева[/caption]

Именно това й поведение беше определено като евтино и манипулативно и предизвика гнева на голяма част от родните музикални звезди. "Евтин пи ар. Да беше се отказала преди финала, а не да заема мястото на някой друг участник, по-талантлив от нея", избесня Рут Колева в профила си във Фейсбук.

Тя не е единствената, която изкритикува действията на изпълнителката. Ясен от Те също се възмути от цялата постановка, спретната от Слави, в която Невена беше главно действащо лице. "Вулгарно е да заемеш мястото на някой, по-добър от теб. А още по-жалко е да се върнеш там, откъдето си тръгнал", не скри възмущението си музикантът.

Както знаете, Невена Цонева се отказа от участието си в Гласът на България на самия финал на шоуто. Действията й, а и цялото й участие, бяха приети буквално на нож както от феновете, така и от музикантите в бранша. Тъй като Невена спечели първия сезон на Мюзик Айдъл и вече се води утвърден изпълнител.

А Гласът на България е предаване, търсещо нови таланти. Да не говорим, че негов продуцент е Слави Трифонов. А както всички добре знаят, Невена е част от неговата продуцентска компания. И е гадже на барабаниста му Венко, припомнят от Агенция ПИК. Въобще, скалъпена работа отвсякъде, гневят се форумци.