Ангелогласната Крисия изправи на крака Европарламента

Ангелогласната чаровница от Разград – Крисия изправи Европарламента на крака.

Детето-чудо от Разград успя да предизвика невиждан фурор сред десетките политици в Европарламента. Вчера Крисия огласи традиционната молитвена закуска на политическо ниво в Европейския парламент, която тази година премина под патронажа на американския президент Барак Обама. Бащата на малкото ангелче от Разград – Марин Тодоров не намира думи, с които да изрази гордостта си от поредния успех на рожбата си. Крисия получи поредното международно признание, след като получи покана от европейската институция.

[caption id="attachment_430798" align="alignright" width="300"]Политици аплодираха бурно чаровната Крисия Политици аплодираха бурно чаровната Крисия[/caption]

Запознати посочват, че самият Барак Обама не е присъствал на мащабното събитие, но пък за сметка на това невероятният талант, който притежава това малко ангелче е бил забелязан от редица европейски политици. Малката Крисия до такава степен е успяла да завладее европейските политици, че са станали на крака, за да я аплодират и са искали да се снимат с нея за спомен. Семейството на детето-чудо не може да скрие радостта си от успехите й и вярват, че ще има още много постижения в света на музиката. Марин Тодоров разказва, че евродепутатите са обсипали ангелогласната Крисия с бурни аплодисменти, които са продължили повече от минута.

Това означава, че детето-чудо от Разград се е представило на изключително високо ниво. Идеята на традиционната молитвена закуска е да събере политическите лидери от цял свят, обединени от идеята за мир. На събитието присъстват не само политически фигури от Европейския съюз, а и от останалите държави. Крисия е изпълнила пред значимите гости една от най-популярните песни в Щатите - християнския химн Amazing Grace ("Изумителна благодат"). Разбира се талантливата чаровница не е пропуснала да представи и две български песни – емблематичната „Моя страна, моя България”, както и песента, с която заедно с близнаците Хасан и Ибрахим спечелиха второ място на тазгодишното издание на детската Евровизия - "Детска планета". Крисия и близнаците ще участват с Кирил Маричков в общ проект, посветен на благотворителната кампания „Българската Коледа”, пише hiclub.bg като се позовава на информация на „България Днес”.