Пламен Галев избяга от родното правосъдие, но и от възмездието за злодеянията си

Пламен Галев се отърва от наказанието, което му постанови съдът у нас, но не и от възмездието на съдбата. Коварно заболява застигна дупнишкия мафиот. В момента той се лекува в една от най-престижните клиники в Дубай. Лекарите в емирството му поставили диагноза рак.

Мафиотът се представя пред лекарите с фалшива самоличност и непознаваем заради промения си външен вид. Брат Галев е отслабнал драстично, разкриха източници на "Уикенд". Преди няколко дни той е бил засечен на излизане от клиниката, в която се е подложил на химиотерапия.

Това не е първият курс на лечение на рухналия мафиот. Пламен Галев бил пребледнял и едва се държал на краката си, разкриха източниците на изданието.

Приближени до мафиота, които все още комуникират с него, също потвърдиха вестта за здравословното му състояние. Те споделиха, че аверът им не е никак добре със здравето.

Според други диагнозата на брат Галев не е точно рак, а тежко автоимунно заболяване, което се лекува много трудно.

[caption id="attachment_450490" align="alignright" width="300"]Пламен Галев Рак мори Пламен Галев[/caption]

Преди няколко месеца дупнишкият бандит се свързал със свой авер от родния си град и споделил с него, че не е никак добре със здравето и обмисля варианта скоро да се завърне в родината.

Източникът на изданието разкри, че мафиотът е много отчаян и не вярва, че има лек за заболяването му. Затова е решил да се прибере в родината и да прекара последните си дни тук.

Преди три години Братя Галеви изчезнаха безследно. Това се случи след като съдът произнесе присъдите им. Според твърденията, двамата първо са се установили в ЮАР, но решили да напуснат африканската страна, тъй като е прекалено далече и е трудно от там да контролират бизнеса си у нас.

Малко след това мафиотите се установили в емирството. Именно там Пламен Галев научи за страшното заболяване, което се е отключило от стресовите ситуации в живота му, пише Хот арена.