Петко Сертов е бил засечен в Самуиловата крепост в близост до Петрич ден след като изчезнаПетко Сертов може вече да се намира в Гърция, където също го издирват

Петко Сертов е бил видян в Петрич миналата събота! Изчезналият шеф на ДАНС е бил засечен в Самуиловата крепост в близост до града. Това разкри историкът Божидар Димитров, който разкри, че негова колежка, работеща в музея, му е издала, че е видяла разузнавача миналата събота, само ден след като изчезна от дома си в София след като излезе без да вземе телефоните си. И от тогава с него няма никаква връзка.

[caption id="attachment_431470" align="alignleft" width="300"]Петко Сертов Петко Сертов[/caption]

Петко Сертов се е появил в Самуиловата крепост по обяд, придружен от неизвестен мъж. Двамата се разходили из историческото място, а в последствие заминали в неизвестна посока. В същото време Маргарита Михнева продължава да твърди, че Петър Сертов вече е извън България. Той обаче не е напуснал страната с международния си паспорт. Журналистката твърди, че бившият шеф на ДАНС е пресякъл границата с Гърция с колата, в която е видян за последно.

Според Михнева органите на реда в най-скоро време ще намерят колата, но не и разузнавача. "Съпругата му знае какво се е случвало до 12 час на изчезването му", категорична е Михнева. Тя е убедена, че изчезването му е свързано със сделката с неплатен ток в Турция, в която е замесен Ангел Божилов. Петко Сертов е бил силно притеснен от това, предават от "24 часа".

Припомняме ви, че той е в неизвестност от миналия петък. Последно колата му е била засечена на границата ни с Гърция.