Мика Стоичкова не спира да се хвали с новата си тръпкаМика Стоичкова забрави за актьора, за който се кълнеше, че е истинската й половинка

Микка Стоичкова лети на крилете на нова любов. Щерката на футболната ни легенда Христо Стоичков набързо забрави актьора Иво Аръков, с когото имаше бурна връзка. И за който се кълнеше, че е нейната сродна душа. Очевидно обаче тези й твърдения не са били съвсем искрени, тъй като само няколко месеца след изненадващия крах на връзката й с Аръков, Мика Стоичкова си има нова тръпка. И изобщо не си прави труда да го крие.

[caption id="attachment_431394" align="alignright" width="233"]Мика Стоичкова има ново гадже Мика Стоичкова има ново гадже[/caption]

Звездната наследница сподели щастието си в профила си в социалната мрежа Фейсбук. Където не скри, че от известно време насам в живота й има човек, който я кара да се усмихва и благодарение на който усмивката й е истинска и 100%-ва. Тя обаче отказва да разкрие самоличността на новата си половинка. Възможно е той изобщо да не е българин, предвид факта, че Мика Стоичкова се върна да живее в САЩ след като тукашните й напъни да се прави на журналистка удариха на камък.

Както знаете, щерката на Камата се завърна в България преди известно време, решена да покори родния медиен ефир. Само голямото име на баща й обаче се оказа недостатъчно и липсата й на журналистически талант лъсна. Заради което и никоя медия не рискува да я вземе за постоянно.

Единственото, с което Мика Стоичкова се запомни по време на престоя си в родината, беше връзката й с Иво Аръков. Двамата бързо станаха любимци на медиите, но през лятото изненадващо обявиха, че се разделят. И въпреки заявленията, че си остават много близки приятели, към днешна дата не поддържат никаква връзка.