Топ астроложката Мария Асенова направи сензационна прогноза за страната ни и за бъдещето на Бойко Борисов

Известната астроложка Мария Асенова направи сензационна прогноза за бъдещето на страната ни и това на част от управляващите в момента.

Тя коментира влиянието на ретроградния Плутон и заяви, че тази негативна тенденция ще продължи до края на септември месец. Астроложката заяви, че дотогава периодът е на застой и не е добре да се предприемат никакви нови действия.

Периодът е най-благоприятен за почивка, но не и за сключването на брак. Още в началото на месец септември ще започне да се усеща положителната тенденция.

Тя коментира и случващото се в Гърция, заявявайки че това е урок за южната ни съседка. На въпроса дали развитието на събитията там ще се отрази негативно на страната ни, Мария Асенова каза, че това няма да засегне страната ни, ако не съгласим да им помогнем.

Астроложката е убедена, че страната ще се съвземе едва след 2019 година. До тогава не я чака нищо добро.

[caption id="attachment_451608" align="alignright" width="300"]Мария Асенова Според Мария Асенова ще бъде направен нов опит за свалянето на Бойко Борисов[/caption]

Тя е категорична, че България трябва да се дистанцира от случващото се там и да не взима отношение по въпроса.

Мария Асенова направи прогноза и за българската политика. Тя заяви, че предстои да бъде сменен още един министър, но няма да каже кой е той, тъй като не желае да се спекулира. Астроложката е убедена, че ГЕРБ ще спечелят местните избори в големите областни градове.

Кметицата на София я очаква по-висок пост. Точно след година ще бъде направен нов опит за свалянето на Бойко Борисов от власт, но той няма да бъде успешен.

Астроложката заяви, че премиерът се намира в много силен период, който ще продължи до 2023 година и той ще има възможността да развие пълния си потенциал като политик. Мария Асенова сподели пред "Всеки ден", че вижда бляскаво бъдеще за Бойко Борисов в политиката.