Британската легенда знаел, че гасне и отклонил офертата на Мара Отварачката и Християн Гущеров

Легендарният британски певец Джо Кокър, който в понеделник вечерта издъхна в дома си, е отклонил оферта от 250 хиляди евро, за да пее на сватбата на Мара Отварачката и милионерския син Християн Гущеров – пише „Уикенд”. В началото на декември Мария била сюрпризирана от бъдещия си свекър – Добромир Гущеров с новината, че на сватбата й със сина му като специален гост може да се появи Джо Кокър, който да изпълни две песни специално за младоженците. Идеята британската легенда да бъде поканен на сватбата била на Евгения Банева, съпруга на олигарха Николай Банев, който е близък приятел на Гущеров. Преди 8 години Джо Кокър пя на сватбата на Баневи срещу хонорар от 250 хиляди долара – припомня изданието. Оттогава милионерското семейство поддържа добро приятелство с британския поп динозавър и не пропуска да му изпраща специални подаръци по различни празници.

[caption id="attachment_432419" align="alignleft" width="300"]Мара Отварачката Мария и Християн се женят на 17 януари[/caption]

Преговорите между Евгения Банева и Джо Кокър за ангажимент на певеца за сватбата на Мара Отварачката обаче се провалили. Гущерови били изненадани с отказ в средата на декември. В началото те дори не предполагали, че певецът има здравословни проблеми. „Мария и Християн даже на подозираха, че певецът се бори за живота си. Явно той е знаел, че гасне и е отклонил офертата. Много тъжна история” – споделя близка приятелка на фолкфурията. Сватбата на Мария и Християн Гущеров е насрочена за 17 януари в гранд хотел „София” и на нея ще пее друга световна знаменитост, която обаче засега се пази в пълна тайна от младоженците. Едва ли обаче Мара Отварачката няма да се похвали в социалните мрежи коя е звездата, която ще огрее сватбеното й тържество. Светските хроникьори очакват събитието да се окаже най-скъпото парти на годината. Знайно е, че Гущеров-старши няма да пожали средства за сватбеното празненство на единствения си наследник – коментират хора от хайлайфа.