Лора Крумова все още не е уведомила ръководството на медията, че напускаЛора Крумова преговаря с бившата си медия - Нова ТВ, зад гърба на настоящите си работодатели

Лора Крумова напуска бТВ по доста подмолен начин. Репортерката, която в последните месеци беше в отпуск по майчинство, е решила да се махне от телевизията, в която за последно я гледахме на екран преди да роди. И не само това. От сигурни източници разбрахме, че блондинката планира да се върне в Нова телевизия, с която вече води тайни преговори зад гърба на настоящите си работодатели.

[caption id="attachment_431759" align="alignleft" width="300"]Лора Крумова и Галя Щърбева Лора Крумова и Галя Щърбева[/caption]

Оказа се, че Лора Крумова била бясна на бТВ заради бавното темпо, с което вървели преговорите за новото й продуцентско предаване, което прави съвместно с колежката си Галя Щърбева. Заради това водещата се насочила отново към Нова ТВ, с чиито шефове се разбрала доста бързо.

По план новото й предаване ще стартира през 2015 година, в събота следобед. Това е и причината от Нова телевизия да свалят от екран "Ничия земя". която до момента се излъчваше от 18 часа. Според хора, работещи в медията обаче този часови пояс вече е предвиден за Крумова и нейната продукция, научиха от hotarena.net.

В нея журналистката ще обсъжда с различни известни личности случилото се през седмицата. Любопитното е, че репортерката все още не е уведомила ръководството на бТВ за намерението си да ги напусне заради конкурентите им. Със сигурност новината няма да бъде приета особено добре, тъй като от медията бяха обещали на Крумова да й пазят мястото на водеща на "Тази събота" и "Тази неделя" докато се върне от майчинство.

Очаква се от медията да отвърнат на предателството като отмъкнат сваленото "Ничия земя" и го пуснат на гърба на предаването на водещата.