Естрадната ни прима Лили Иванова си подари нов мускулест шофьор за Коледа

Лили Иванова въобще не се стиска, щом дойдат празници – пише „България днес”. Топрепортери на изданието изловили естрадната ни прима на шопинг из столицата. Певицата явно е решила да влезе в ролята на Снежанка и да зарадва близки и приятели с луксозни дарове. Лили Иванова избра да похарчи тлъста пачка в един от най-тузарските бутици в столицата. Специално за нея магазинът отвори врати в почивния ден и други клиенти не бяха допускани. Тази година естрадната изпълнителка избра малко по размер, но големи по цена подаръци. За сравнение – преди две години тя също бе изловена да пазарува, но тогава купи няколко огромни вази и картина. Сега Лили се хвърли на ефектни висулки и тайни армагани, опаковани в изискани кутийки. За разлика от предишния път, когато плати с карта, сега певицата извади пари в брой. Невероятно обемиста пачка, при това от столевки, преброи Лили Иванова и я връчи на изумената касиерка. С подарък от изпълнителката се е уредил актьорът Христо Мутафчиев. Синдикалният шеф на артистите напоследък станал доста близък с гранддамата и редовно се виждали. Свидетелство за топлото им приятелство е и участието на Мутафчиев в клипа на новата й песен „Поетът”.

[caption id="attachment_432172" align="alignleft" width="300"]Лили Иванова става щедра по празниците Лили Иванова става щедра по празниците[/caption]

Подарък най-вероятно ще има и за сестрата на Лили Иванова – Магда, която в последната година изкара доста тежка пневмония и дълго време бе на болнично легло. Тогава певицата се върна към първата си професия – тази на медицинската сестра, и почти всеки ден я посещаваше, за да я види как е и да й помогне с каквото може. Несъмнено най-интересен коледен армаган ще има за Йоана, внучката на Магда. Малкото момиче било пълно копие на Лили Иванова и се очертавало да наследи нейния певчески талант. Лили Иванова е помислила и за себе си – тя си е подарила за Коледа... нов шофьор! Няма го вече момчето с буйните къдрици. Сега я обгрижва още по-млад и по-мускулест мъжага – пише изданието.