Крисия, Хасан и Ибрахим повече няма да се изявяват заедно заради разприте на родителите сиКрисия, Хасан и Ибрахим са на път да се изпокарат по примера на родителите си

Крисия, Хасан и Ибрахим може да не се изявяват повече заедно на една сцена. Новината, която със сигурност ще огорчи много от феновете им, е на път да стане реалност и то в близките дни. А причината за това са разприте между родителите на децата. И по-точно надменното отношение на майката и таткото на Крисия към родителите на близнаците.

[caption id="attachment_430882" align="alignright" width="300"]Крисия, Хасан и Ибрахим Крисия, Хасан и Ибрахим[/caption]

Родителите на сладураната от Разград били на мнение, че дъщеря им трябва да прибира минимум два пъти по-голям хонорар от Хасан и Ибрахим, тъй като те били станали известни покрай нея. Особено таткото на Крисия не спирал да мърмори, че отрочето му прибира същите пари като близнаците, при положение, че била много по-голяма звезда.

Според Марин Тодоров Хасан и Ибрахим изобщо нямало да бъдат търсени, ако Крисия не пее с тях. "Според него те са се залепили за нея, за да се възползват от славата й", коментират близки до семейство Тодорови.

В същото време родителите на Хасан и Ибрахим усещали негативното отношение към децата си, което ги обиждало страшно много. Тъй като близнаците са не по-малко талантливи от Крисия, научиха от hotarena.net.

Покрай предстоящите празници напрежението се изострило съвсем. Крисия, Хасан и Ибрахим са затрупани от предложения за участия, които не се знае дали ще се осъществят заради претенциите на родителите за парите.

Лошото е, че и самите деца са на път да се изпокарат покрай дрязгите на родителите си, притеснени са феновете на талантливите малчугани.