Мъж, вложител в КТБ, се оплака, че сметката му е с 14 хиляди лева по-малкаНеразбориите с тегленето на средствата от КТБ продължава вече втори ден

Клиенти на КТБ се оплакаха, че от сметките им в банката липсват пари! Един от клиентите на фалиралата финансова институция се ожали, че сметката му е с цели 14 хиляди лева по-малка от колкото е била преди КТБ да хлопне кепенците. Мъжът се е наредил тази сутрин пред трезора, когато е установил фрапиращата разлика, научиха от Агенция ПИК.

[caption id="attachment_430808" align="alignright" width="300"]Хаосът в КТБ продължава Хаосът в КТБ продължава[/caption]

Други пък продължават да се оплакват от неразборията с документите, необходими, за да си изтеглят парите. Един от танцьорите в Операта - Джовани, разкрива, че преди време е загубил паспорта си. От КТБ обаче го уверили, че няма никакъв проблем да изтегли парите си с италианската си лична карта. Когато вчера отишъл да си изтегли парите обаче му било обяснено, че това няма как да се случи.

И за да има достъп до сметката си, трябва да получи удостоверение от КТБ, което да му дава право да си изтегли парите с личната карта от Италия. Други клиенти на фалиралата банка пък се редят на опашка пред централа й, за да актуализират личните си данни, тъй като са сменили документите си за самоличност през последните месеци. Макар на тях също да им е било казано, че ще могат да си вземат парите само с представяне на ЕГН.

Опашката пред КТБ и днес е все така дълга, както беше и вчера, денят, в който започна изплащането на гарантираните депозити на клиентите на фалиралата финасова институция.