Катето Евро отказа да поздрави победителя Тодор СлавковКатето Евро е бясна заради финала на шоуто

Катето Евро изпадна в тежка депресия заради Биг Брадър Ол Старс. Където остана втора след като Тодор Славков спечели голямата награда. Изборът на зрителите вбесил сериозно актрисата, която не можела да приеме, че хората са избрали постоянно пияния Малък Тошко пред нея за любима риалити звезда на България.

[caption id="attachment_431840" align="alignleft" width="300"]Катето Евро в Къщата Катето Евро в Къщата[/caption]

Нещо повече, Катето Евро дотолкова се чувствала зле след обявяването на победителя, че дори отказала да се качи на сцената и да поздрави Славков за победата. Под предлог, че има неотложна работа, актрисата набързо се изнесла от студиото в Нови Хан без изобщо да размени дума с когото и да е.

Звездата от "Оркестър без име" отказа да се появи и на партито след това, посветено на всички участници в сезона. "Катя е съсипана от избора на хората. Натъжи се много като разбра, че той е спечелил повече одобрение от нея, особено след пиянските му изцепки", издават близки до актрисата.

Всъщност, Катето Евро се почувствала зле още по време на последните си часове в Къщата на Биг Брадър. Повод за тъгата й стана видео визитката, подготвена от продуцентите за нея, в която най-близките й хора я окуражават и подкрепят.

В милото видео участие взеха брат й и снаха й Таня, която е бременна от сина й Сашо. Той обаче липсваше във видеото заради факта, че работи в конкурентната медия бТВ. И поради клауза в договора си няма никакво право да се включва в която и да е друга медия, дори и за да подкрепи майка си, научиха от vsekiden.com.