Калин Врачански беше зарязан от гаджето заради целувката с колежката сиКалин Врачански е на път да остане от два стола на земята

Калин Врачански вече си носи последствията заради целувката си с Теодора Духовникова. Актьорът е бил зарязан от гаджето си Надя заради папарашките кадри, на които ясно се вижда как колежката му го целува съвсем не просто приятелски. Това дошло в повече на блондинката, която преди това имаше връзка с певеца Орлин Павлов.

[caption id="attachment_430790" align="alignright" width="300"]Калин Врачански беше натирен от гаджето Калин Врачански беше натирен от гаджето[/caption]

Надя била категорична, че няма да търпи секссимволът да я прави на луда и то публично. Хубавицата отдавна подозирала, че Калин Врачански й слага рога под прикритието на репетиции до късно или на изтощителни снимки. Доказателствените кадри на "Папараци", в които ясно се вижда как звездата от "Стъклен дом" се мляска с колежката си обаче прелели чашата на търпението на Надя.

Пред приятелки блондинката споделила, че е вярвала, че тя и актьорът се обичат много и той не гледа встрани, научиха от hotarena.net. Целувката между него и Теодора Духовникова разбила илюзиите й на пух и прах. Припомняме ви, че папараците на Николета Лозанова изловиха Калин Врачански и Теодора Духовникова да се целуват посред нощ на улицата. В последствие двамата актьори се опитаха да извъртят целувката като най-обикновен приятелски жест.

Запознати обаче издават, че двамата имат връзка от близо една година, която крият упорито, за да избегнат скандала. Както знаете, Духовникова е омъжена и има две деца от съпруга си. За да спаси семейството си, актрисата обясни, че в целувката между нея и Калин Врачански нямало нищо необичайно, тъй като тя по този начин целувала за довиждане всичките си колеги.

Дали съпругът й е повярвал, можем само да гадаем. Гаджето на Калин Врачански обаче не е видяла нищо приятелско в страстната целувка.