Христо Сираков нападна футболиста с обидни думи

Колекционерът на красавици Христо Сираков, известен като Ицо Стоте манекенки, най-сетне се обади по адрес на своя „баджанак” – другия неуморим плейбой, но от футболния килим – Благо Георгиев. Въпреки унижението бизнесменът прояви добро възпитание и се ограничи в квалификациите си за ритнитопковеца само с лаконичното: „Този е един лигльо”. За хората с къса памет припомняме, че в разгара на лятото папараците на Николета Лозанова изловиха Биляна Евгениева и Благо Джизъса на околовръстното и по този начин обрекоха на провал планирания за септември брак между Христо Сираков и плеймейтката. Един от топударите на Николета за годината ще е сред пиперливите теми, които водещата ще разисква със своите събеседници в неделя. Въпреки че обърка плановете му за семейство, Ицо Стоте манекенки се оказа благодарен на Николета за разкритата изневяра. „Аз имам теория за изневерите. Няма как да не се случи, когато стоиш дълго с една жена.

[caption id="attachment_432625" align="alignleft" width="300"]Христо Сираков замисляше брак с Биляна Христо Сираков замисляше брак с Биляна[/caption]

Но ако си умен и държиш на човека до себе си, ще изневериш както трябва. Направиш ли го по този тъп и елементарен начин, само за да дразниш някого – това е много елементарно ниво, дори не си струва коментара. Това, че сте ги хванали, е много хубаво. Аз този лигльо Благой не го познавам. Нямам и честта да го познавам, а и не искам. Може и да е готин пич, но много се съмнявам” – коментирал изневярата на годината Христо Сираков. След гафа с Благо Джизъса бившата му годеница Биляна Евгениева му поискала прошка, която обаче милионерът не уважил. В предаването на Николета Христо Сираков за пръв път официално ще признае и нещо друго. А именно, че е имал продължителна интимна връзка с Елена Кучкова, преди тя да спечели конкурса за плеймейтки – пише „Уикенд”. Така Биляна Евгениева си остава златотърсачката, която издирва поредния богат мъж, а Ицо Стоте манекенки отново е без жена до себе си.