Хилда Казасян се грижи за дъщерята на актьора като за свое детеХилда Казасян се е сближила много с последната жена до Чочо

Хилда Казасян не спира да ходи на гроба на Чочо Попйорданов. Джаз певицата признава, че все още не може да се отърси от шока от внезапната и нелепа смърт на бившия си съпруг и редовно посещава гроба му. Изпълнителката се грижи и за дъщерята на актьора - малката Катя, като за свое дете. Хилда Казасян редовно купувала играчки и лакомства за момиченцето, което пък й се отплащало с безгранична обич, разказват близки до звездата.

[caption id="attachment_431155" align="alignright" width="300"]Хилда Казасян се грижи за дъщеричката на Чочо Хилда Казасян се грижи за дъщеричката на Чочо[/caption]

Всъщност Хилда Казасян прави всичко възможно, за да помага на Даниела - жената, която до последно беше до Чочо. Двамата осиновиха малката Катя буквално дни преди нелепата му кончина, но актьорът не доживя да й се порадва. Тъй като социалните пуснаха момиченцето в новия му дом седмица след смъртта на звездата от "Граница" и "Клуб НЛО".

Така на практика Даниела остана сама да се грижи за детето, въпреки че то беше осиновено от нея и Чочо. Затова и Хилда Казасян правела всичко по силите си, за да й помага. Между двете дори има симпатия, издават ги техни близки, научиха от hotarena.net. Близостта помежду им се породила на погребението на обичания и от двете актьор.

Както знаете, той и Хилда бяха женени в продължение на седем години, преди да се разделят по вина на Йоана Буковска. Въпреки раздялата си, бившите съпрузи запазиха приятелските си отношения. Едва преди няколко години пък щерката на Вили Казасян призна, че по време на брака им тя е направила три спонтанни аборта. Които всъщност са станали и причина за охладняването на отношенията помежду им. "Явно Господ е преценил, че двамата с Чочо не трябва да имаме деца", разсъждава години по-късно певицата.