Мечтата на Фики Стораро ще се реализира до няколко месеца

Фики Стораро най-после ще сбъдне една голяма своя мечта. Той отдавна мечтае за собствен дом, но това беше неосъществимо поради куп причини.

Тази есен изпълнителят ще се нанесе в собствено жилище и най-после ще заживее отделно от майка си и своя по-малък брат.

Фикрет, както  е истинското име на Фики, вече си е набелязал жилище. Имотът е с перфектни характеристики. Намира се в луксозна кооперация в комплекс Бояна и на трето етаж. Изложението на баровския апартамент е южно, а общата му разгърната площ е 100 квадрата.

Цената, която ще заплати изпълнителят за луксозния имот, възлиза на 200 000 лева. В цената е включено и парко мядто в подземния паркинг на луксозната кооперация.

Фики е много щастлив, че най-после ще има собствен дом. Той не крие, че единственото което ще му липсва от стария му дом, са гозбите на неговата майка Валя. Грижовната родителка обича да глези сина си с ястията, които са любими за него.

Често се случва Фики да се прибере посреднощ и майка му да стане, за да му приготви някое от любимите ястия.

[caption id="attachment_451895" align="alignright" width="300"]Фики Стораро Фики Стораро с апартамент за 200 000 лева[/caption]

Поради натоварения си график, изпълнителят се нуждае от собствено пространство, където да релаксира пълноценно. Освен това в жилището на родителите си той не може да вдига шумни купони и да кани приятелките си, пише Хот арена.

Наследникът на Тони Стораро е категоричен, че ще превърне една от стаите в родния си дом във фитнес център, където ще тренира всекидневно, пише "Всеки ден". За никого не е тайна, че той прекарва голяма част от деня си именно в тренировки.

Фики разчита  не само на физическите упражнения, за да извае тялото си, но и на медикаменти, увеличаващи мускулната маса, които той си инжектира подкожно.