Диляна Попова сключи сделка с Асен Блатечки

Диляна Попова взе важно решение за живота си и бъдещето на наследника си. Само след месец красавицата ще стане майка за първи път. В края на следващия месец на бял свят ще се появи нейния първороден син. В момента Диляна Попова е в столицата, тъй като лятната й почивка свърши пред дни. Тя почива със своя приятелка по родното Черноморие.

Асен Блатечки също се завърна в София след почивката със съпругата си Катерина и тяхната дъщеря. Моделката, която с нетърпение очаква да стане майка, е решила да се премести да живее в Испания след като бебето й стане на няколко месеца. Диляна Попова е взела това решение, тъй като се страхува, че тук медиите няма да я оставят на спокойствие.

[caption id="attachment_419453" align="alignright" width="300"]Диляна Попова Диляна Попова ще емигрира в Испания[/caption]

В последното си интервю красавицата призна, че тя и Асен Блатечки не са заедно. Това е причината Диляна Попова да емигрира. Първите няколко месеца след раждането на детето си тя ще прекара в столицата, тъй като се страхува, че в началото няма да се справя сама.

Тъй като Асен Блатечки няма да бъде неотлъчно до Диляна Попова, тя ще разчита на помощта на майка си. Актьорът подкрепя желанието на красавицата да емигрира. Двама са се разбрали той да поеме половината от месечната издръжка на сина си зад граница. Диляна Попова възнамерява да продължи кариерата си на актриса и модел, научи "Ретро".