Крал Чарлз е на път да се помири с принц Хари, но има един човек, който сериозно пречи на отношенията им. И това е не друг, а именно принц Уилям. Придворни разкриват, че по-големия син на краля е препъникамъкът в техните отношения и заради крайното му отношение баща и син не могат да се разберат.


"Чарлз е баща и държи на Хари. Той много иска двамата да се сдобрят и да намерят общ език помежду си. За съжаление Уилям не е на същото мнение. Той смята брат си за предател и не желае да има нищо общо  с него", разкриват приближени на кралското семейство. По тази причина кралят е толкова тъжен напоследък, независимо от добрите резултати по повод лечението му.


"Негово величество направи няколко опита да подкрепи Хари, но Уилям се намеси и забрани на баща си да продължава да отстъпва пред натиска на по-малкия му брат. Истината е, че той е доста контролиращ, независимо, че изглежда много отстъпчив и търпелив като съпруг и родител. Хората от близкото му обкръжение знаят добре, че Уилям не прощава две неща — предателството и излагането на личния му живот на показ. И това, че Хари не само го предаде, но и разкри подробности от личните им отношения го нарани силно. Той няма да му прости", разкриват близки до принцовете. 


Чарлз в момента разчита на по-големия си син във всичко, поради което и не смее да му се противопостави. А Уилям показва неочаквано твърд характер и не позволява на никого от близките си да отстъпва от кралския протокол, независимо от всичко. Явно болестта на Кейт също му влияе…