В социалните мрежи всички отново обсъждат Татяна Корсакова. Наскоро 43-годишният модел се появи в Кан с изключително разголена мини рокля. Това облекло предизвика истински фурор, разделяйки потребителите на два лагера: някои го смятаха за твърде вулгарно, докато други се възхищаваха колко идеално роклята пасва на изтънчената фигура на Корсакова.

Нека ви припомним съдбата на Татяна Корсакова, модел, бизнесдама, щастлива съпруга и майка на три деца, започва кариерата си в света на модата на 15-годишна възраст. Тази експлозивна блондинка веднага спечели не само руски, но и световни подиуми.

Кариерата й обаче не продължи дълго: много скоро момичето се омъжи за млад банкер и роди детето му, напускайки моделния бизнес. През 2011 г. тя и съпругът й се преместват в Англия, където тя успешно съчетава работата и семейния живот повече от десет години.

Изглежда, че Татяна наистина обича да шокира и обърква обществеността. Почти всяка нейна изява със сигурност ще се превърне в тенденция във всички социални мрежи. В Кан моделът позира пред фотографите във велурена мини рокля и обемно сако. Краката на Татяна направиха истински фурор на събитието. На нейната смелост и увереност се възхищават  мнозина.

Много руснаци обаче не оцениха избора на Татяна. Коментатори в социалните мрежи й писаха: „Тя изглежда зле. На тази възраст изглежда вулгарно да носиш такива тоалети.

В същото време Татяна Корсакова продължава да привлича вниманието със смелите си тоалети и да предизвиква дискусии в интернет. Стилът й провокира различни емоции, но тя никога не остава незабелязана.

Източник:Wday.ru