Едва преди броени дни Венелин Венков и Невена Цонева обявиха решението си да сложат край на отношенията си със Слави Трифонов. Те напуснаха Ку-ку бенд, с което вбесиха Дългия - знаем, че той ненавижда всяка промяна, особено в работата си и още повече мрази хора да го напускат сами.

Е, след цели 30 години в бенда, Венков тегли чертата, слушайки жена си, защото това се оказа идея на Цонева. Барабанистът не само ядоса Слави с оставката си, но и си позволи да урони престижа на екипа му, който отдавна не е това, което беше, но всеки си траеше.

Венелин сравни работата си в бенда през последните години със затвор, в който не е виждал нищо смислено и нищо не му харесвало. "Преди време правехме песни, творяхме, ходехме по концерти. Но това беше времето, в което и Слави беше част от нас. Той отдавна напусна Ку-ку бенд и ние просто останахме едни професионалисти, които трябва да свирят професионално. От понеделник до петък, едно и също, без това, което обичахме. Е, омръзна ми. Не се чувствах добре с това, не ми харесваше", каза Венков.

Надали му пука дали Слави ще му се ядоса, защото това е ясно - ще! Невена Цонева обаче отдавна го е накарала да разбере, че любовта й и синът им са по-важни и барабанистът сподели, че е избрал да отделя повече време на тях.

"Славчо няма да може да ги гледа и на снимка дълго време, вярвайте!", смеят се запознати.

Източник: Crimesbg.com