Ергенът 3 форевър - вече се майтапят потребители в мрежата, след като преди броени минути станаха свидетели на нещо наистина нечувано. Алек Младенов заряза като барани яйца Магдалена Томова и Надежда Вишева, и се изниза по терлици вкъщи. Офейка момчето, бе, духна с 200.

Облечени, гримирани и фризирани като за сватба, двете кандидат годеници трепетно вървяха към арката, където уж щеше да ги чака Алек - по единично. Е, вместо с Младенов, те се сблъскаха челно една с друга, а Наум Шопов дойде и им сервира "десерта".

Алек беше оставил запис за тях, в който обясняваше, че не може да избере нито една от двете. Защо ли?! Ами, защото уж бил влюбен и в двете и не можел да избере. После пък се запита дали може да си едновременно влюбен в две жени и сам си отговори - не. Това не било любов.

Разбира се, в началото той започна със суперлативи за всяка една от тях, демек колко са прекрасни и прочие глупости. Физиономиите на Маги Томова и Надежда Вишева бяха красноречиви - те преминаха от шок, през недоверие и гняв, до отчаяние, сълзи и сополи... И разбираемо - Алек ги унижи жестоко като дори не се изправи очи в очи с тях, за да им каже истината в лицето.

Младенов обаче унижи най-вече себе си, защото след всичките си претенции за сериозен мъж и кавалер, показа, че не е нищо повече от обикновен средностатистически Пут** Маринкин.

Източник: Crimesbg.com