Дарина Йотова - Дара е победителят в този сезон на "Денсинг старс". Да, тя може и да не отнесе купата в дома си, защото тя, както вече знаем, беше връчена на Неделя Щонова и Атанас Месечков, но за абсолютно всички - от жури до зрители, реалният шампион в танците е Дара.

Мнозина очакваха тя да си затрае като по-малка и да премълчи мнението си за тази несправедливост, но уви. Дара е доказала, че е не просто фурия, а и човек, който си казва мнението и не цепи басма никому.

Днес в ефир тя направи точно това. Разкри колко пъти е плакала и е била напът да се откаже от шоуто, заради постоянните критики и упреци, отправяни им от журито, при това за съвсем дребнички неща. Като даде да се разбере, че Щонова и Месечков са нямали подобно отношение.

"Нас ни гледаха под лупа, винаги и за всичко. Много ми беше обидно и съм плакала, но благодарение на Джими се стягах и продължавах напред. Доволна съм от себе си и ако съдя по коментарите на хората около мен и в мрежата, смятам, че имам право да се гордея. А относно купата - моят годеник Ервин Иванов ми подари купа с цветя, която мирише много по-хубаво от другата", заяви Дара.

Тя реално показа отношението си към подарената победа на другия отбор, но не смята да се вайка, а продължава напред с музиката си.

Източник: Crimesbg.com