Ангелинка на Самоковеца изобщо не се сеща за него, заточи сина им в АнглияАнгелинка на Самоковеца сложи ботокс, вече е част от елита на София

Ангелинка на Самоковеца напълно забрави за застреляния си съпруг. Вдовицата на Косьо Самоковеца полага неимоверни грижи за себе си след смъртта му и буквално се е преобразила. От невзрачната женица, която търпеше постоянните изневери на мъжа си, Ангелинка успя да се превърне в атрактивна дама, която е неизменна част от елита на София.

[caption id="attachment_429201" align="alignright" width="300"]Ангелинка на Самоковеца го забрави Ангелинка на Самоковеца го забрави[/caption]

Вдовицата буквално разцъфна след разстрела на Косьо Самоковеца и то не само визуално. Ангелинка на Самоковеца върти с учудващо самочувствие и успех няколко фирми в София, а наскоро столични клюкари я изловиха да излиза от известна клиника по пластична хирургия с опънато като струна лице. Очевидно вдовицата полага сериозни грижи за себе си, отбелязват от Vsekiden.com.

Ангелина всякак се стреми да се дистанцира от покойния си съпруг и името му. Вдовицата на Косьо Самоковеца от години не е стъпвала нито в Самоков, нито на гроба на покойния си съпруг. Съвсем целенасочено тя е отрязала и контактите си с всички хора, които бяха част от обкръжението на Димитров. Нещо повече, Ангелинка не се занимава дори със сина си от убития мафиот.

Момчето, което носи името на татко си, буквално е заточено в престижно частно училище в Англия. Майка му му праща пари, но самата тя изобщо не ходи да го види, нито пък се интересува как е, издават я запознати. Косьо-младши също не изгарял от желание да си идва често в родината.

Голяма роля в промяната на Ангелинка на Самоковеца има и мъжът, с когото тя има връзка от доста време. Въпросният мъж се казва Николай и според нейни близки е доста мастит бизнесмен. Двамата се срещнали покрай бизнеса му с метални отпадъци.