Алекс Раева е на ръба на фалита заради скъпото си хобиАлекс Раева отлага сватбата си с Дончо заради липса на пари

Алекс Раева е на ръба на финансов крах. Певицата, която се изявява и като водеща в Х Фактор по Нова ТВ направи шокиращо признание, че има дни, в които тя и половинката й - DJ Дончо, нямат пари, за да си купят храна. А причината е в твърде скъпото хоби на хубавицата.

[caption id="attachment_432856" align="alignleft" width="300"]Алекс Раева Алекс Раева[/caption]

Както знаете, изпълнителката е страстно запалена по подводното гмуркане. Хоби, което й остана от съсипващата връзка с бизнесмена Камен Атов. След който Алекс Раева изпадна в жестока депресия, от която я измъкна именно връзката й с Дончо.

За разлика от Атов обаче диджеят има доста по-скромни финансови възможности. И съответно почти всички заработени пари на двойката отиват за екскурзии, на които двамата да практикуват любимото си занимание. Заради това певицата вече е затънала в сериозни дългове, тъй като парите, които двамата с половинката й изкарват с песните си, невинаги им стигат, научиха от hotarena.net.

"Постоянно нямаме пари заради гмуркането. Понякога двамата с Дончо не можем да си купим нищо за ядене", болезнено откровена е Алекс Раева. Според запознати именно безпаричието е причината двамата с диджея да не вдигат сватба. Макар да твърди, че не й е фикс идея да се види като булка, основната причина за липсата на церемония са именно средствата и по-скоро липсата на такива, издават близки до двойката.

Въпреки безпаричието обаче Алекс Раева не крие, че е повече от щастлива с Дончо и с кариерата си и не съжалява и за секунда за решението си да напусне добре платената работа при Слави Трифонов. Както и за раздялата си с Камен Атов, който я беше смазал психически.