Софи Маринова разкри през сълзи, че е била проклета от своя колежка, за да изгуби бебето си!

Софи Маринова буквално е смазана след тъжката вест, че няма да успее да стане майка за втори път. Поп фолк певицата узна лошата вест малко преди празниците. И тя е, че трябва да се раздели с плода си, тъй като има извън маточна бременност. Изходът е, че е задължително да премахне бебето, иначе последиците са страшни за организма на майката. Припомняме, че ромската перла надълго и нашироко разгласи вестта, че ще има второ дете. Тя дори съобщи щастливата новина и на сина си Лоренцо, а малчугана бил страшно щастлив, че ще си има братче или сестриче. Но засега това няма как да се случи.

[caption id="attachment_432620" align="alignright" width="300"]Софи Маринова Софи Маринова вярва, че нейна колежка й е направила магия за бебето[/caption]

Софи Маринова твърди, че нещастието й се е случило, защото недоброжелател й е направил магия. Преди да посети гинеколога си, поп фолк дивата е ходила при врачка. Ясновидката й казала, че детето й е ще е мъртво и тя няма да го види. Не повярвала със сърце на казаното, още повече, че ясновидката я предупредила, че има направена магия. Но сега Софи Маринова признава, че е страшно, когато проклятията и негативизма ти се изсипват на главата ти.

Тя подозира своя колежка в направата на това пъклено дело, заради завист за успешната й кариера. След като отишла после при гинеколог, той й съобщил наистина за страшната вест, че бременността й е извънматочна и трябва да се прекъсне.

Сега Софка търди, че е омаломощена, тъжна, страшно депресирана. Не й се прави абсолютно нищо, няма сили и желание за каквото и да е, буквално е смазана и е измъчвана от постоянна депресия. Днес ромския славей е убедена, че не е трябвала толкова рано да обяви радостното събитие за бъдещото си майчинство. Било е по-добре да запази новината за себе си по-дълго време и чак по-късно да я разгласи на всеослушание.

Радостта й е навлякла злобата и завистта на зложелателите й и факта е налице. Тя няма да види така желаната си рожба. Софи Маринова трябва да премахне плода, защото е опасно той дълго време да остане в нея.