Кубрат Пулев се грижи за издръжката на по-малкия си братКубрат Пулев купи лъскав джип за Тервел в знак на обичта си, не дава никакви пари за Андреа

Кубрат Пулев направи поредния щедър жест към брат си Тервел. Кобрата е готов на всичко за семейството и близките си и редовно го показва под формата на финансова издръжка и солидни подаръци, издават близки до боксьора. Именно такъв е случаят с последния подарък, който спортистът направи на Тервел.

[caption id="attachment_429355" align="alignright" width="300"]Кубрат Пулев с царски подарък за брат си Кубрат Пулев с царски подарък за брат си[/caption]

Близки до двамата братя издават, че Кубрат Пулев направил наистина царски подарък на Тервел като му купил лъскав джип, марка Мерцедес. Возилото излязло на Кобрата малко повече от 50 бона, тъй като е купено на старо от заможен германец, който го е карала до сега. Въпреки това джипът си остава сравнително нов - излязъл е от завода през 2009 година, коментират запознати.

Джипът обаче не е единственият жест, който Кубрат Пулев е правил за брат си. Техни близки издават, че Кобрата буквално се грижел за финансовата стабилност на Тервел, а също и за сина му, подсигурявайки му всичко необходимо.

Истината е, че Кубрат Пулев и Тервел винаги са били изключително близки и помежду им не е съществувала каквато и да е ревност на база постижения в спорта. "Винаги са си помагали един на друг и помежду им не е заставало нищо и никой", издават техни близки, научиха от Hotarena.net.

Нещо повече, за брат си и семейството им Кобрата бил готов да даде всичките си пари. Докато за половинката си Андреа се оказал доста по-стиснат. Боксьорът плащал единствено сметките им в заведенията, когато излизат заедно. За всичко останало - дрехи, козметика, коли, певицата била принудена да плаща от собствения си джоб, коментират близките на двойката.