Катрин Зита-Джоунс отпразнува рождения си ден със скандален кадър. Звездата сподели в нета снимка, на която е само по Евино „облекло“ в провокативна поза, за да отбележи своя и на съпруга си Майкъл Дъглас празник. И двамата са родени на една и съща дата – 25 септември, но с разлика от 25 години.

Красивата актриса навърши 55, а Дъглас чукна 80 години. На черно-бялата снимка Катрин Зита-Джоунс стои гола пред огледало в банята и не носи нищо друго, освен чифт обувки с високи токчета.

„В моя костюм за рожден ден!“ – така хубавицата започна посланието под поста си в социалните мрежи.

„След повече от 25 години споделяне на моя рожден ден със съпруга ми, идеите ми за подаръци свършват! Това е вариант за подарък №2, топките за голф са вариант №1 за Майкъл, разбира се“ – добави актрисата.

От фотоса ставя ясно, че Катрин е все още привлекателна жена и съвсем не е за изхвърляне... Неслучайно публикацията набра космическа скорост в социалните мрежи. Макар че някои я обвиняват в излишен ексхибиционизъм. Гледката е приятна все пак...

Искрено се надяваме, че Дъглас все още има възможности да се възползва от прелестите на съпругата си – коментира изданието.

Източник: „Уикенд“