Еминем обяви, че ще стане дядо в прочувствения музикален видеоклип към новата си песен Temporary. Песента, включена в последния албум на Еминем The Death of Slim Shady (Coup De Grâce), е посветена на дъщеря му Хейли Джейд. В един трогателен момент в края на видеоклипа Хейли изненадва баща си с тениска „Дядо“ и снимка на ултразвук.

Чрез очарователен музикален видеоклип, който отдава почит на връзката им, рапърът разкри, че дъщеря му Хейли Джейд е бременна. Видеоклипът към тази прочувствена песен представлява колаж от клипове, показващи Еминем и Хейли заедно през годините.

Временността е подчертана с домашни кадри от 1999 г., снимки на дуета баща-дъщеря и клипове от сватбата ѝ през май 2024 г. В този скорошен видеоклип има сцена, в която дъщерята на Еминем му подарява фланелка с номер едно и името „Дядо“, отпечатано на гърба. Изражението му е учудено, тъй като във видеото тя му подарява и снимки на ултразвук.

Часове след излизането на видеоклипа на 3 октомври 2024 г. самата Хейли обявява бременността си в Instagram, като публикува снимки заедно със съпруга си с надпис: „Мама и татко ест. 2025“. Тази вълнуваща новина бележи радостна нова глава за двойката.

Източник: bollywoodshaadis.com