Съпругата на уличения в получаване на стотици хиляди левове подкуп Джейхан Ибрямов – Биршен се вживя в ролята на мъченица и обяви гладна стачка.

Зад излъсканата фасада на г-жа Ибрямова, обаче надничат мрачни сенки от миналото.

Звездата на Биршен изгря като лична секретарка на Доган. Обитатели в Сараите твърдят, че наперената мадама освен кафе и високоградусови напитки е поднасяла на господаря си и разнообразни услуги.

Неин мъж, поне по документи, е ексшефът на Младежкото ДПС и висш активист на Движението Джейхан Ибрямов. Двамата дълги години се радват на охолен живот, който ярко контрастира на бедните гласоподаватели на ДПС.

Освен, че е въртяла кафеварката, Биршен е управлявала и няколко фондации, в които през годините са се изливали огромни пари, включително и от Европа.

ЛУКС И ОХОЛСТВО

От семпли хорица Биршен и Джейхан се превръщат в милионери със стандарта на богаташи от Лондон и Монако.

Според медийни публикации бракът им е бил скрепен с благословията на Доган. Разкритията в различни сайтове изваждат на бял свят обстоятелството, че амбициозната Джейхан е имала пикантна авантюра и с един от гардовете на Сокола - Роби, към когото отрочетата й спокойно могли да се обръщат с "татко".

Любовните многоъгълници са запазена марка не само зад стените на летните и столични сараи на Доган, но и в сграда, намираща се в близост до бившата му резиденция в Бояна.

СЕКС ИГРАЧКИ

Във въпросната кооперация имаше специална стая, оборудвана като секс магазин, предназначен за срамните прищевки на гостите му. 

И докато дерибеите около Доган начело с него са пръскали милиони за луксозни храни, лимузини, яхни и жрици, то сега те се правят на светци.

Същата е ситуацията и с Биршен, чиято единствена цел е да спаси златото и кеша на арестувания си мъж. Нали не си представяте, че жена, която доскоро е закусвала с черен хайвер и шампанско, изведнъж ще започне да гладува!

Отруденото и ограбено българско общество, обаче няма да се върже на фалшивите страдалци.

А истината за хрантутниците, които превърнаха българите в просяци тепърва ще излиза!

Източник: blitz.bg