Леонардо ди Каприо се отби за кратко на звездно парти по време на Седмицата на модата в Париж, като пак не успя да се прикрие от папараците. Интересното е, че официалното му гадже Витория Черети не се заберязваше наоколо, а в таксито с актьора се качи друга красавица – 29-годишната моделка Нийлам Гил.

В интерес на истината Лео не за първи път се среща с тази красавица.

Италианката Черети, която е лице на марки като „Баленсиага“, „Гучи“ и „Версаче“ също беше в Париж, но няколко дни преди звездното си гадже. Според приятели от близкия кръг на Лео обаче във връзката им има пробойни.

„Той много държи на Витория, но всички знаем, че около Ди Каприо винаги обикалят много красиви момичета, които искат да купонясват с него. Гаджето му е умно момиче и знае много добре за какво става въпрос“ – твърди авер на звездния актьор.

Други предположения пък гласят, че Витория иска да се дистанцира временно от Леонардо заради скандала с Пи Диди. Добре известно е, че Ди Каприо беше редовен посетител на партитата на извратения рапър в началото на века, на които се е предлагала женска плът срещу заплащане.

Носителят но „Оскар“ отрече да е имал някога особено отношения с Пи Диди, но грандиозният скандал явно ще разклати репутацията на десетки звезди.

Източник: „Уикенд“