Риалитито "Къщата на инфлуенсърите" показа доста шокиращи и скандални неща, но, разбира се, най-бруталните останаха скрити. Не всичко е за пред очите на хората, особено ако касае популярни личности или техните отрочета.

Такъв е случаят със 17-годишният Спас Сарачинов - син на Ирина Тенчева от първия й брак. Спас, който се намира във формата, е бил ошамарен и унизен жестоко не от кого да е, а от "канарата" Емо Каменов. Емо Къртицата, както още го знаем, е известен с избухливия си нрав и с това, че не цепи басма на никого - без значение дали е син на продуцент.

Каменов влязъл в словесна разправа с много по-малкия (и на години, и на килограми, и на мускули) Спас, като в един момент му накипяло от "лапето" и му забърсал здрав шамар. Сарачинов не очаквал подобна реакция и се стреснал много сериозно.

Иван и Ирина научили за случилото се и побеснели. Двамата моментално хукнали към студиото и настояли да си приберат детето вкъщи незабавно. Ирина дърпала Спас към изхода, но той настоял да остане вътре, за да не го смятат за лигльо и страхливец.

В крайна сметка останал, но Иван Христов влязъл в жестоки пререкания с Емо. Отношението му си пролича и по време на гостуването му с Андрей Арнаудов при Тото от СкандаУ. Когато влезе Емо, Иван не го погледна и отказа да се ръкува с него, заради посегателството към сина му.

Източник: Crimesbg.com